fbpx

Calculadora de despeses

Comparteix despeses de manera fàcil

Quantes vegades hem anat de casa rural amb més gent i ens hem fet un embolic a l'hora de dividir el menjar, l'allotjament i altres despeses entre tots els participants. És per això, que gràcies a l'Eina per repartir despeses que hem enginyat a Cal Jafra, a partir d'ara tot serà molt més fàcil.

En què consisteix

La calculadora de despeses no és res més que una eina que ens ajuda a saber els diners que hem de pagar amb totes les despeses de l'estada. Pots calcular-ho per famílies, individualment o com prefereixis. És la manera que ens facilita que tothom acabi pagant justament depenent dels serveis utilitzats. És tan fàcil com emplenar els camps buits que ens va mostrant i voilà, ell sol ens fa el càlcul i ens diu què hem de pagar. Començar a calcular les despeses 

Exemple real d'una família de 4 persones (2 adults i 2 nens)

Si comencem a utilitzar la calculadora, omplim els 3 primers camps indicant el total de persones que som, quants nens venen i quants no tenen un llit individual, és a dir, dormen amb els pares.

Els camps d'"hostes" i "adults" ja ens ho calcula ell directament.

A continuació omplim l'apartat de despeses: quants diners ens costa l'allotjament en total, les despeses globals i les despeses només per adults. Un cop hem omplert tots aquests camps, ens mostra quant surt a pagar per persona i a l'últim apartat, quant surt a pagar per mi. (És aquí on posem la quantitat de persones que som a casa, els nens, si necessiten llit o no)

eina per calcular despeses
eina per calcular despeses

Comentaris

Deixa un comentari