fbpx

El Penedès a través de les seves rutes boletaires

Aquesta temporada és la nostra preferida, s’acaba la verema i el paisatge adquireix la seva màxima esplendor, regalant-nos postes de sol espectaculars i transformant les vinyes en catifes vermelles. Les pluges dels darrers dies fan que els bolets comencin a treure el cap i a nosaltres ens agrada anar-los a “caçar”.

Això és una crida a tots aquells apassionats de la micologia, aquells que troben el paradís en endinsar-se al bosc a la cerca del bolet. Perquè es gaudeix el doble en menjar-lo si ha costat el seu esforç trobar-lo, oi?

rutes boletaires penedès

A Grup Cal Jafra ens agrada que els nostres inquilins visquin la seva estada com si d’un vestit a mida es tractés, per això estem a la vostra disposició per organitzar els dies que passeu al Penedès al vostre gust.
La tardor al Penedès es distingeix per la seva riquesa en boscos i abundància de bolets. Si ens ho demanes, et farem cinc cèntims dels indrets i rutes boletaires del territori i t’aconsellarem sobre quines zones són més riques per buscar bolets i passar una estona excel·lent!

Ja ho saps, som especialistes en plasmar els plans de la gent a la realitat. Posa’t en contacte amb nosaltres, explica’ns què vols i ho tindràs!

Comentaris

Deixa un comentari